LA TRATTORIA GRONINGEN

LA TRATTORIA GRONINGEN Originaliteit

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 919 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij La Trattoria Groningen. Meer weten? Ontdek meer

19 mei 2022 om 22:53 Altijd snel en gratis geleverd. Lekkere pizza
19 mei 2022 om 0:39 Snelle levering, mooie dunne bodem, goede kwaliteit/prijs verhouding.
18 mei 2022 om 20:08 Vooral voor de snelle levering en zonder bezorgkosten echt een super pizza. Voor het eerst iets anders geprobeerd maar lekkere pizza en ook de korsten lekker om op te eten
16 mei 2022 om 18:15 Super lekker! Eindelijk een pizza waar ik niet een nacht wakker van lag.
16 mei 2022 om 2:34 Aardige mensen, lekkere Pizza, mooi restaurant en soepele afhandeling. Wat wil je nog meer?
15 mei 2022 om 20:30 Ik had vermeld dat ik de Pizza graag gesneden zou ontvangen en helaas kreeg ik 'm ongesneden. Ik vond dat er wat meer ei op had gekund en had 'm graag wat knapperiger gehad. Smaak was goed.
14 mei 2022 om 20:34 De beste!
14 mei 2022 om 19:55 Pizza was heerlijk en mooi op tijd
14 mei 2022 om 19:40 Was snel.en.de pizza was lekker
12 mei 2022 om 22:10 Pizza erg goed en lekker, jammer genoeg ongesneden Bezorging ok , al duurde erg lang na melding op "Site" als zijnde binnen 0 minuten voor 25 minuten lang. maar dat schijnt n probleem van "Thuisbezorgd site" te zijn na n belletje
11 mei 2022 om 22:17 Het bakje pasta had wel wat voller gemogen Aardige bezorger
10 mei 2022 om 19:00 Ze waren zowat een half uur eerder dan ze aangaven, wat goed uit kwam want ik had ontzettende honger haha. Super lekker gegeten! :)